Bestuur samenstelling:

Voorzitter


Linda van der Geugten

 Linda is 71 jaar en sinds 2010 actief in zorg en welzijn. Afkomstig uit het grote bedrijfsleven en een rugzak aan ervaring in communicatie en organisatie in de medische industrie, was de overgang naar vrijwilligerswerk in de ouderenzorg een voor de hand liggende uitdaging. Naast het bedenken en de uitvoering van activiteiten voor de bewoners van Weyeblick en omgeving, houdt ze tevens contact met die instanties en instellingen die zich bezighouden met de ontwikkeling en voortgang van onze doelgroep. 

Secretaris


Leo Zegeren


Leo is 69 jaar, 4 jaar met pensioen en zit al 39 jaar in het verenigingsleven (diverse verenigingen) en heeft  meerdere commissie- en bestuursfuncties bekleed. Is momenteel eveneens penningmeester in een (steun) Stichting en in een Vereniging van eigenaars. 

Penningmeester


vacant


Wordt waargenomen door de secretaris Leo Zegeren.

Project Coördinator


Linda van der Geugten

 Linda bekleedde deze functie al vanaf de oprichting van de vereniging en combineert dit met het voorzitterschap

Bestuurslid Beheer


Kees Minekus


Kees is 71 jaar, en al een aantal jaren met pensioen
Bijna 41 jaar werkzaam geweest bij Pechiney, een bedrijf met op het laatst telkens een andere naampje.  Kees heeft een aantal jaren vrijwilligerswerk gedaan bij Ter Reede. Kees is technisch onderlegd en heeft 2 rechter handen voor eventueel kleine klusjes en vindt het een uitdaging om de vereniging mede te besturen.