De vereniging sponsoren via Sponsorkliks !!

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan de Bewonerswelzijnsvereniging Weyeblick, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel bijvoorbeeld online een pizza via "Thuisbezorgd" en onze vereniging ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en vele anderen bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar onze vereniging Weyeblick. En nogmaals, het kost jou niets extra!

Wil je jouw en onze vereniging ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Weyeblick via de knop hieronder. Voor jouw een kleine moeite, voor de vereniging directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die jouw club een warm hart toedragen.

Hoe werkt het? 
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van de Bewonerswelzijnsvereniging Weyeblick. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.nl (knop hieronder) naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Weyeblick hier direct van!